Patrian AVI Trainee -haku päällä

patria-applicant-logo
Oletko lentokonetekniikan, tuotantotekniikan, energia- tai meritekniikan insinööriopinnoissasi hyvässä vauhdissa ja aidosti kiinnostunut tuotanto- ja suunnittelutehtävistä ilmailussa? Tai oletko 3D-mallinnusta opiskeleva ja kiinnostunut soveltamaan oppimaasi käytännössä sekä mallinnukseen liittyvästä opinnäytetyöstä? Unelmoitko paikasta, jossa huippuosaajien tiimi puhaltaa yhteen hiileen? Patrian AVI Trainee -ohjelma tarjoaa Sinulle näköalapaikan ilmailuliiketoimintaan.

AVI Trainee -koulutusohjelma on luotu siten, että koulutettava saa parhaan mahdollisen kokonaiskuvan Aviation-liiketoiminnasta. Sitoudumme koulutettaviin tarjoamalla harjoittelijoille määräaikaisen työsopimuksen kesäharjoitteluajalta ja sen ajalta kuukausipalkan.
Hakemus on täytettävä 12.2.2017 mennessä osoitteessa www.patria.fi. Liitä mukaan tiivis opintorekisteriote, todistukset ja CV. Valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Vahvistamme valinnat AVI Trainee -ryhmään viimeistään helmikuun 2017 aikana. Valintakriteereinä korostamme aitoa teknistä ja konseptuaalista huippukyvykkyyttä, halukkuutta työskennellä osana tiimiä sekä asiakasläheistä, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa toimintaotetta. Lisätietoja: Patria Aviation VP HR Riitta Honkanen-Vaheri ja HR Specialist Tuula Aarinen (etu-nimi.sukunimi@patria.fi)

Koko hakuilmoitus: AVI Trainee 2017